تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳) استفاده از عناوین جعلی در مهر نظام پزشکی ممنوع شد افزایش دو برابری خطر سکته مغزی در میان جوانان سیگاری دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد گیرکردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ‌گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد
سرخط خبرها

خدمت‌رسانی به محرومان حاشیه شهر مشهد به مناسبت ماه محرم | ارائه خدمات رایگان پزشکی به ۴۰۰۰ شهروند

  • کد خبر: ۱۷۵۶۸۰
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴
خدمت‌رسانی به محرومان حاشیه شهر مشهد به مناسبت ماه محرم | ارائه خدمات رایگان پزشکی به ۴۰۰۰ شهروند
دانشجویان پزشکی جهادگر در ۳ اردوی جهادی به ساکنان حاشیه شهر مشهد خدمات درمانی ارائه می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز «امسال در ماه محرم سه اردوی جهادی برای ارائه خدمات درمانی به مناطق کم‌برخوردار در مشهد برگزار خواهد شد که در مجموع حدود ۱۴۰‌میلیون تومان برای برگزاری آن‌ها هزینه خواهد شد، اما ارائه خدمات رایگان خواهد بود.» این خبر را که سرپرست مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد به شهرآرا اعلام کرد، از افزایش شمار اردو‌های جهادی در این ایام به نسبت مدت مشابه پارسال حکایت دارد.

مهدی کاظمی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، با اشاره به شروع یکی از اردو‌های جهادی دانشجویی (از امروز) که گروه صراط الحمید بسیج دانشجویی آن را برگزار می‌کند، اظهار کرد: این اردوی جهادی تا چهارم مرداد‌ماه ادامه دارد و حدود ۱۵۰ جهادگر از رشته‌های مختلف علوم‌پزشکی در هفت حوزه (شامل دندان‌پزشکی، پزشکی، بینایی‌سنجی، مامایی، فیزیوتراپی، غربالگری و موضوعات فرهنگی) به مردم خدمات‌رسانی می‌کنند. همه هزینه‌های این اردو که حدود ۷۰‌میلیون تومان است، توسط دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد تأمین می‌شود و ارائه خدمات پزشکی در مدرسه مرتضی علی، واقع در کشمیری‌۴۷ (انت‌های جاده سیمان) صورت می‌گیرد. قرار است ۱۵۰۰ خدمت در این اردو ارائه شود.

گلشهر، اردوی دوم

او ادامه داد: اردوی دوم جهادی به صورت تخصصی توسط انجمن علمی اپتومتری خراسان‌رضوی در تاریخ‌های ۱۲ مرداد و ۹ شهریور‌ماه در حاشیه شهر مشهد برگزار خواهد شد. حدود بیست نفر از دانشجویان تخصصی بینایی‌سنجی در این اردو که در منطقه گلشهر برگزار می‌شود، حضور دارند. هزینه این اردو که در مدرسه‌ای برگزار می‌شود نیز حدود ۱۰‌میلیون تومان است که توسط دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد تأمین می‌شود.

پنجتن، اردوی سوم

کاظمی بیان کرد: ۱۹ و ۲۰ مرداد‌ماه نیز یکی دیگر از کانون‌های دانشجویی در حوزه‌های دندان‌پزشکی، پزشکی، مامایی، فیزیوتراپی و‌... در روستای زین‌الدین، واقع در پنجتن برای ارائه خدمات به مردم فعال خواهد بود. این دانشجویان با گروهی از خیران همکاری دارند که آن‌ها نیز در زمینه هزینه‌ها مشارکت دارند. حدود ۶۰‌میلیون تومان هزینه برگزاری این اردو خواهد بود که حدود ۵۰‌درصد آن را خیران تأمین می‌کنند.

سرپرست مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد اظهار کرد: مانند سایر اردو‌های جهادی، در این اردو نیز در‌صورتی‌که افراد نیازمند درمان تخصصی‌تری باشند، به متخصص مربوط ارجاع داده می‌شوند. تلاشمان این است که خدمات به‌صورت رایگان به افراد ارائه شود. اگر فردی نیاز به درمان جراحی داشته باشد، کمک می‌کنیم تا با هزینه اندکی این کار صورت بگیرد. کاظمی افزود: هدف‌گذاری اصلی اردو‌های جهادی تأثیرپذیری دانشجویانی است که برای ارائه خدمات می‌روند تا با فضا‌های محروم آشنا شوند و پس از ادامه تحصیل به این مردم کمک کنند.

ارائه خدمت به ۴ هزار محروم

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده دندان‌پزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد نیز در‌همین‌باره از ارائه خدمت رایگان دندان‌پزشکی دویست دندان‌پزشک، رزیدنت و دانشجوی عمومی سال آخر دندان‌پزشکی از سراسر کشور به بیش از ۴ هزار فرد محروم و کم‌برخوردار مشهد خبر داد.

به گزارش وبدا، سیده حوریه موسوی با بیان اینکه اردوی جهادی دندان‌پزشکی توسط «قرارگاه جهادی حاج والی» با همکاری کمیته امداد امام‌خمینی (ره)، بهزیستی، جمعیت هلال‌احمر، بسیج جامعه پزشکی، استانداری، فرمانداری، شهرداری و‌... در مجتمع فرهنگی ثامن‌الائمه (ع) برگزار شد، افزود: در این اردوی هشت‌روزه دانشجویان سال آخر عمومی و رزیدنت‌های رشته‌های تخصصی دانشکده‌های دندان‌پزشکی مشهد، تهران، کرمان، اصفهان، شیراز، یزد، تبریز و دیگر نقاط کشور از کودک تا سالمند، خدمات عمومی و تخصصی دندان‌پزشکی ارائه کردند، به‌طور متوسط روزانه بالغ بر پانصد نفر از مددجویان کمیته امداد امام‌خمینی (ره) و افراد زیرپوشش امور زندانیان، خانه‌های هلال، ستاد اجرایی فرامین حضرت‌امام (ره) و بهزیستی از خدمات رایگان عمومی و تخصصی دندان‌پزشکی بهره‌مند شدند. در این مدت روزانه بیش از پانصد خدمت و در مجموع بیش از ۴‌هزار خدمت دندان‌پزشکی ارائه شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->